Κοιταχτε να δειτε πως εχει το πραγμα.
Αν παρεις ενα ρολοι μαιμου με σκοπο να το φορας εξω, να σε ρωτανε αν ειναι γνησιο και να απαντας ναι, η εστω να νομιζουν οτι ειναι γνησιο και να το παιζεις μουρη, τοτε εισαι πιο γελοιος και απο τον Σταθη Ψαλτη σε ταινια του 80 με μπλουζακι δικτυοτο.
Εγω εχω αναφερει οτι το πηρα για χαβαλε απο το Bali γνωριζοντας οτι δεν προκειται να το φορεσω εξω ποτε. Ομως βλεποντας το ρολοι να καθεται και να μην εχει νοημα οντως να μην το πεταξω ως μαιμου, ειπα να βαλω το μαστροδαιμονιο μου και να το κανω ενα ρολοι που θα μπορουσα ισως και να το φορεσω εξω (αν βγει καλο το αποτελεσμα).
Αυτη την στιγμη εχω τριψει το dial το οποιο θα βαφτει μαυρο, εχει αφαιρεθει το "αυτοκολλητο" που εγραφε Panerai στο μηχανισμο (ενας απλος κινεζικος ειναι πλεον sterile τελειως) οπως επισης ετριψα το clasp που ειχε χαραγμενο "Panerai". Στο μονο σημειο που αναφερει Panerai ειναι το λουρακι που αμα πετυχει το αποτελεσμα θα αλλαχτει ετσι και αλλιως.
Δειτε την φαση πιο χαλαρα, δεν ειναι οικονομικο το θεμα, ποσο κοστιζει η ποσο φαινεται οτι κοστιζει το καθε ρολοι. Το καθε τι με δεικτες πανω και ενα movement θα μπορουσε να μας αγγιζει και να θελουμε να ασχοληθουμε.