0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 12, 2015, 21:47:14 μμΠαράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 12, 2015, 20:49:36 μμνα πω και γω το εξης το moon το εχω δει πολλες ωρες το εχω φορεσει κλπ κλπ Σημερα για αλλη μια φορα το φορεσα το παρατηρουσα κλπ ΕΙΝΑΙ ΡΟΛΟΓΑΡΑ ειδικα αν βρεις καποιο μεταχειρο σε καλη κατασταση μιλαμε ειναι ""κελεπουρι""εξαρτάται ποιό moon είδες....... εχεις ορεξουλες
Παράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 12, 2015, 20:49:36 μμνα πω και γω το εξης το moon το εχω δει πολλες ωρες το εχω φορεσει κλπ κλπ Σημερα για αλλη μια φορα το φορεσα το παρατηρουσα κλπ ΕΙΝΑΙ ΡΟΛΟΓΑΡΑ ειδικα αν βρεις καποιο μεταχειρο σε καλη κατασταση μιλαμε ειναι ""κελεπουρι""εξαρτάται ποιό moon είδες.......
να πω και γω το εξης το moon το εχω δει πολλες ωρες το εχω φορεσει κλπ κλπ Σημερα για αλλη μια φορα το φορεσα το παρατηρουσα κλπ ΕΙΝΑΙ ΡΟΛΟΓΑΡΑ ειδικα αν βρεις καποιο μεταχειρο σε καλη κατασταση μιλαμε ειναι ""κελεπουρι""
Παράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 12, 2015, 21:57:14 μμΠαράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 12, 2015, 21:47:14 μμΠαράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 12, 2015, 20:49:36 μμνα πω και γω το εξης το moon το εχω δει πολλες ωρες το εχω φορεσει κλπ κλπ Σημερα για αλλη μια φορα το φορεσα το παρατηρουσα κλπ ΕΙΝΑΙ ΡΟΛΟΓΑΡΑ ειδικα αν βρεις καποιο μεταχειρο σε καλη κατασταση μιλαμε ειναι ""κελεπουρι""εξαρτάται ποιό moon είδες....... εχεις ορεξουλες περιμένω να πεις δημόσια τη γνώμη σου για αυτό που φορούσα σήμερα όταν βρεθήκαμε και θα το ανεβάσω στο ανάλογο νήμα
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 12, 2015, 21:36:57 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Ιανουάριος 12, 2015, 20:39:13 μμαφιερωμένη στους καραβολάτρες ... στον χάρτη ο δίαυλος του Πειραιά και η Αττική Ριβιέρα ... Μπράβο Δημήτρη!! Φοβερή φωτό ενός αγαπημένου ρολογιού!tnks (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: capt-dim στις Ιανουάριος 12, 2015, 20:39:13 μμαφιερωμένη στους καραβολάτρες ... στον χάρτη ο δίαυλος του Πειραιά και η Αττική Ριβιέρα ... Μπράβο Δημήτρη!! Φοβερή φωτό ενός αγαπημένου ρολογιού!
αφιερωμένη στους καραβολάτρες ... στον χάρτη ο δίαυλος του Πειραιά και η Αττική Ριβιέρα ...
Καλημερα απο Αγκυρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Αίγινα...Άνοιξη 2014
Χαίρομαι που σου αρέσουν Χάρη αλλά μόνο έτσι υπάρχουν
Παράθεση από: bost στις Ιανουάριος 13, 2015, 16:45:08 μμΑίγινα...Άνοιξη 2014ωραίες φωτό.....πολύ θα ήθελα να τις δω και έγχρωμες!
Aύτές ήθελαν ασπρόμαυρο βασικά (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.