0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 11, 2015, 17:04:35 μμXάρη εξαιρετικές επιλογές 'οπως πάντα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
αφιερωμένη στους καραβολάτρες ... στον χάρτη ο δίαυλος του Πειραιά και η Αττική Ριβιέρα ...
Παράθεση από: Stratos στις Ιανουάριος 12, 2015, 20:34:01 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μου δινει μια αισθηση οτι τα πεταξες στο κλουβι....και με υποχθονιο υφος απο πανω φωναζεις...now fight!!! Πονταρω στο moon btw...
Παράθεση από: Stratos στις Ιανουάριος 12, 2015, 20:34:01 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ανετα καλυπτουν μια ολοκληρη συλλογη!!!
να πω και γω το εξης το moon το εχω δει πολλες ωρες το εχω φορεσει κλπ κλπ Σημερα για αλλη μια φορα το φορεσα το παρατηρουσα κλπ ΕΙΝΑΙ ΡΟΛΟΓΑΡΑ ειδικα αν βρεις καποιο μεταχειρο σε καλη κατασταση μιλαμε ειναι ""κελεπουρι""
Παράθεση από: capt-dim στις Ιανουάριος 12, 2015, 20:39:13 μμαφιερωμένη στους καραβολάτρες ... στον χάρτη ο δίαυλος του Πειραιά και η Αττική Ριβιέρα ... Μπράβο Δημήτρη!! Φοβερή φωτό ενός αγαπημένου ρολογιού!
Παράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 12, 2015, 20:49:36 μμνα πω και γω το εξης το moon το εχω δει πολλες ωρες το εχω φορεσει κλπ κλπ Σημερα για αλλη μια φορα το φορεσα το παρατηρουσα κλπ ΕΙΝΑΙ ΡΟΛΟΓΑΡΑ ειδικα αν βρεις καποιο μεταχειρο σε καλη κατασταση μιλαμε ειναι ""κελεπουρι""εξαρτάται ποιό moon είδες.......
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.