0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
όχι δεν το έχω Γιώργο...θα το είχα ποστάρει άλλωστε...αλλά μου αρέσει πολύ... Βαγγέλη υπάρχει άλλος στόχος...
οχι οχι έχω λοκάρει στο στόχο..δεν αλλάζω (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Νεα παραλαβη (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) ολα μαζι ετσι μπαχαλο λυπει το symphony το χει καταχραστει ο πατερας μου
πολυ ωραιο το οριεντ το αορατο?
Παράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 08, 2015, 19:52:55 μμπολυ ωραιο το οριεντ το αορατο?δεν καταλαβα?
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 08, 2015, 19:58:13 μμΠαράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 08, 2015, 19:52:55 μμπολυ ωραιο το οριεντ το αορατο?δεν καταλαβα?στην φωτο που ποσταρα βλεπεις κανενα οριεντ? το οριεντ που εχω δεν το φοραω εγω αλλα ο μπαμπας μου
Παράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 08, 2015, 19:59:23 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 08, 2015, 19:58:13 μμΠαράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 08, 2015, 19:52:55 μμπολυ ωραιο το οριεντ το αορατο?δεν καταλαβα?στην φωτο που ποσταρα βλεπεις κανενα οριεντ? το οριεντ που εχω δεν το φοραω εγω αλλα ο μπαμπας μουωχ!citizenαρα ειναι!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.