0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειναι πολυ δυνατη εταιρια
Καταπληκτική φωτό!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ρε παιδια τι ρολογαρες βαζετε,σας παρακολουθω συνεχεια κ πραγματικα τα περισσοτερα μου αρεσουν παρα πολυ...
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 27, 2014, 15:07:04 μμ Καταπληκτική φωτό!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ευχαριστώ πολύ!...την ήθελα λίγο καλυτερη, αλλά είμαι πολύ κουρασμένος για να προσπαθήσω περισσότερο...
Παράθεση από: Αγγελος στις Νοέμβριος 27, 2014, 15:08:30 μμΡε παιδια τι ρολογαρες βαζετε,σας παρακολουθω συνεχεια κ πραγματικα τα περισσοτερα μου αρεσουν παρα πολυ...και οι δικές σου φωτο είναι εξαιρετικές!!
Παράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 27, 2014, 15:19:06 μμΠαράθεση από: Αγγελος στις Νοέμβριος 27, 2014, 15:08:30 μμΡε παιδια τι ρολογαρες βαζετε,σας παρακολουθω συνεχεια κ πραγματικα τα περισσοτερα μου αρεσουν παρα πολυ...και οι δικές σου φωτο είναι εξαιρετικές!!Χαρη μαλλον θα εννωεις με τους σκυλους μου,γιατι στα ρολογια εχω μεσανυχτα
Παράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 25, 2014, 18:11:29 μμτρομερή φώτο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: capt-dim στις Νοέμβριος 27, 2014, 16:18:41 μμΠαράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 25, 2014, 18:11:29 μμτρομερή φώτο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)μη δεις θάλασσα εσύ.....!!! Ευχαριστώ πολύ φίλε Δημήτρη!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.