0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Mπράβο Στέλιο!Μελέτησε την καλά τη σελίδα Να βάλω κι εγώ μια δικιά μου από το προχθεσινό μου ψάρεμα (είχα βάλει δόλωμα ρολεξ)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
δειτε τι πιστος ειμαι στο φορουμ και στα ρολογια τωρα βρηκα την φωτο! ακομα και στην βιεννη με προσηλωση διαβαζω για τα ρολογια (ηταν και στα γερμανικα μονο τις εικονιτσες εβλεπα ) και τρωω μια λιχουδια Υ.Γ ο φακος με επιασε να αμαρτανω βλεπωντας ρολεξ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
ο καταλογος ,απο ποια εταιρια ειναι?
Παράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 09, 2014, 16:06:36 μμο καταλογος ,απο ποια εταιρια ειναι?δεν ειναι εταιριας. απο το wempe μου το δωσαν
Παράθεση από: stelakos στις Σεπτέμβριος 09, 2014, 16:07:24 μμΠαράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 09, 2014, 16:06:36 μμο καταλογος ,απο ποια εταιρια ειναι?δεν ειναι εταιριας. απο το wempe μου το δωσανπολυ δυνατη εταιρια
Στελαρα μαλλον δε τρως πολυ γυρο εσυ... σε βλεπω λιγο χλωμο
Παράθεση από: _Batman_ στις Σεπτέμβριος 09, 2014, 16:27:10 μμΣτελαρα μαλλον δε τρως πολυ γυρο εσυ... σε βλεπω λιγο χλωμο πριν λιγο ειχα δοκιμασει το overseas αφου δεν λυποθημησα παλι καλα να λες
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.