0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ανοιξα δυο απο τα παλια μου ρολογια και εχω να πω το εξης μακρια απο φασιον μαρκες η ποιοτητα ειναι στην καλυτερη μετρια.δυο ρολογια των 120 ευρω πανω κατω και δειτε διαφορα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) hilfiger(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) festinaτο tommy φοραει μια made in china epson ενω το festina μια miyota με σαφως καλυτερη φαινομενικα τουλαχιστον ποιοτητα .
Τις epson τις βγαζει η seiko Στελιο....μια χαρα τα πανε σε τετοιου ειδους ρολογια και αν τα φτυσουν εχουν το καλο οτι με ενα 10ευρω βαζεις καινουρια, η μιγιοτα της φωτο εχει 15 ευρωπουλα στο ebay,στα φασιον ρολογια ως γνωστον πληρωνεις μοστρα για να κανεις το γουστο σου και τιποτε αλλο, εχω αγορασει κι εγω καμποσα τετοια κατα καιρους, δεν με εχει προδοσει κανενα, απλα ειναι υπερεκτιμημενα για τα σωθικα τους.....Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το Rolex βέβαια αδικείται, γιατί είναι σε δεύτερο πλάνο.
Παράθεση από: charisps στις Ιούνιος 08, 2014, 00:55:37 πμτο Rolex βέβαια αδικείται, γιατί είναι σε δεύτερο πλάνο.να μου το δωσεις να το φοραω τοτε!
καλα να περασεις!
και πολλες φωτο!αν βρεις και κανα καλο ρολογακι,χτυπα το!
παλια φωτο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.