0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: time_ keeper στις Απρίλιος 02, 2013, 21:00:46 μμΠαράθεση από: cupra73 στις Απρίλιος 02, 2013, 20:56:05 μμO ''Βασιλιάς'' στο στοιχείο του...(από σημερινή πρωινή βολτίτσα στην εξοχή) ωραιοτατοτατος!!!που? που??? έρχεσαι?!! Κοντά είμαι Τόλη, αν κατέβεις εσύ λίγο και ανέβω κι εγώ λίγο θα βρεθούμε στη μέση.... (Ανατολικό Πήλιο, Μπάλτση, Μελανή σε αβατα μέρη για offroading πιο πολύ και απόλαυση τοπίων)
Παράθεση από: cupra73 στις Απρίλιος 02, 2013, 20:56:05 μμO ''Βασιλιάς'' στο στοιχείο του...(από σημερινή πρωινή βολτίτσα στην εξοχή) ωραιοτατοτατος!!!που? που??? έρχεσαι?!!
O ''Βασιλιάς'' στο στοιχείο του...(από σημερινή πρωινή βολτίτσα στην εξοχή)
Ωραίος! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Υ.γ. : xρειάζεται κανούριο νήμα μου φαίνεται : "Οι αποδράσεις μας..."
Παράθεση από: cupra73 στις Απρίλιος 02, 2013, 21:04:28 μμΠαράθεση από: time_ keeper στις Απρίλιος 02, 2013, 21:00:46 μμΠαράθεση από: cupra73 στις Απρίλιος 02, 2013, 20:56:05 μμO ''Βασιλιάς'' στο στοιχείο του...(από σημερινή πρωινή βολτίτσα στην εξοχή) ωραιοτατοτατος!!!που? που??? έρχεσαι?!! Κοντά είμαι Τόλη, αν κατέβεις εσύ λίγο και ανέβω κι εγώ λίγο θα βρεθούμε στη μέση.... (Ανατολικό Πήλιο, Μπάλτση, Μελανή σε αβατα μέρη για offroading πιο πολύ και απόλαυση τοπίων)πρεπει να κανονίσουμε μια εξόρμηση!!
Κώστα άμα πάμε Καραβόμυλο σιγά μην πάμε για ψαράκια και ουζάκια....έχει κάτι κοψίδια παντόφλες ο Γκλατζούνης εκεί άλλο πράμα.!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.