Τα πλυντήρια, είναι από τα πιο ταλαιπωρούμενα εργαλεία ενός νοικοκυριού.
Θερμοκρασίες που φθάνουν και τους 90
0 , περιστρεφόμενα μέρη, συνεχείς ταλαντώσεις, μεταβαλλόμενα φορτία, φυγοκεντρισμοί, αντλίες , τροχαλίες, ιμάντες, διάφορα καθαριστικά / χημικά, λευκαντικά / χλώρια, κλπ. Όλα αυτά επιδρούν στα διάφορα εξαρτήματα, και ειδικά στα ελαστικά παρεμβύσματα, πχ το λάστιχο της πόρτας.
Η ζωή τους είναι πραγματικά δύσκολη. 
Και όταν αυτό τα φτύσει, μερικώς ή ολικώς, στην καλύτερη πλημυρίζει ο χώρος, στην χειρότερη αχρηστεύεται παντελώς το πλυντήριο. Και τι κάνεις τότε ? Σκάφη ? Όχι φυσικά. Κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες αντικατάστασης.
Ψάχνεις λοιπόν για ανταλλακτικό. Και άμα βρεις, σφύρα.

Υπάρχουν τόσοι τύποι και διαφοροποιήσεις, που δεν ξέρεις ποτέ πιο ταιριάζει.

Θέλει πολύ ψάξιμο, και για να σιγουρευτείς, πρέπει να ξέρεις το μοντέλο, επακριβώς. Όχι τον κατασκευαστή . Το μοντέλο, και ένα W, B, C, από τον κωδικό να αλλάζει, αλλάζει ο κόσμος όλος.
Παίρνεις τον μάστορα. Που σου λέει 120-140 , ανάλογα με την κατάσταση, και βλέπουμε, αν δεν βρω και τίποτε άλλο.
Λες καλά, όταν πληρωθώ γιατί τώρα δεν έχω.
Και αρχίζεις να ψάχνεις. Και βρίσκεις ( να΄ναι καλά το ιντερνέτ ) τον ευγενέστατο, που είναι τουλάχιστον εντός Αττικής, που σου λέει
-
"Δεν το έχουμε τώρα, αλλά άμα μας δώσετε προκαταβολή, σε 3-4 εργάσιμες , το πολύ μια εβδομάδα, σας το φέρνουμε. Κόστος 60 Ε."
- Α μάλιστα, όταν πληρωθώ γιατί τώρα δεν έχω. 60 Ε ένα λάστιχο ?

Τι είναι ? 205Χ65Χ15 Michelin ?

Οπότε στο ψάξιμο, μετά από πολλούς, βρίσκεις το ανταλλακτικό ( υποτίθεται γνήσιο ) στην Θεσ/νίκη.
- Πόσο κάνει καλέ ?
- 45 Ε. Και 6 Ε μεταφορικά.
Α, νατος ο μάγκας. 
Από εκεί θα το πάρει, και θα μου το χρεώσει 60 Ε για παραλαβή από κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή μου.

Βάλε μετρό, χρόνο, ταλαιπωρία---> Οπότε λες,
-Στείλτε.
-Μάλιστα κύριε, αύριο θα είναι εκεί.
Και ήρθε. Σπίτι μου. Ολικό κόστος 51 Ε, με απόδειξη αγοράς, και όλα τα κόλπα,
Δευτέρα το παρήγγειλα, Τρίτη 14.00 ήταν στο σπίτι.. 
Ο άλλος, θα περιμένει μέχρι να πληρωθώ