Η ιστορία έχει ως εξής…
Αρχικά σκέφτηκα να πάρω ένα απλό casio με δείκτες και οθόνη, να έχει και μερικές ενδείξεις, έτσι για να παίζω. Το καλό μας φόρουμ εδώ, άρχισε να μου βάζει την ιδέα για G-Shock. Εγώ πάλι το δήλωσα ξεκάθαρα από την αρχή ότι δεν έχω ιδέα από αυτά τα πράγματα και ότι πάνε να με μπλέξουν. Αυτοί όμως επέμεναν, και έτσι ευάλωτος που είμαι, είπα αρχικά να δοκιμάσω ένα απλό G-Shock με δείκτες, χωρίς πολλές λειτουργίες. Πες όμως από εδώ, πες από εκεί, τελικά βρέθηκα την προηγούμενη Παρασκευή με το G-7900 που ούτε δείκτες έχει και ναι μεν δεν έχει πολλά πολλά, αλλά κάποια πραγματάκια τα έχει… και ανάθεμα αν χρειάζομαι κάτι από αυτά.
Καλά λοιπόν μέχρι εδώ, έλα όμως που έφτασε η ώρα να το ρυθμίσω. Κι έτσι ψείρας που είμαι, δε θα μου έφτανε να κάνω μόνο τις μισές ρυθμίσεις και να τα αφήσω τα άλλα, που έτσι κι αλλιώς δεν τα χρειάζομαι, στην τύχη. Έχω φάει λοιπόν πολλές ευχάριστες ώρες μέσα στο ΣΚ για να ψάχνω, να διαβάζω, να ρυθμίζω και να ξαναρυθμίζω.
Επειδή λοιπόν δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια αντίστοιχο θέμα, είπα να μεταφέρω την εμπειρία μου και να ανοίξω και ένα νήμα να γράφει όποιος θέλει την εμπειρία του ή τις ερωτήσεις που έχει.
Ξεκινάμε…