Αποστολέας Θέμα: Επενδυσεις σε μετοχες κλπ  (Αναγνώστηκε 1067 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pavlakos

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Επενδυσεις σε μετοχες κλπ
« στις: Απρίλιος 21, 2018, 00:34:55 πμ »
Το θεμα το κανω για χαλαρη κουβεντα αν κρινουν οι Mod οτι δεν ειναι επιτρεπτο στο φορουμ να το σβησουν.

Υπαρχουν μελη στο φορουμ που επενδυουν περα απο ρολογια σε αλλα υλικα αγαθα η μετοχες,CFD,χρυσο κλπ κλπ με σκοπο να βγαλουν λεφτα για να αγορασουν νεα ρολογια; :D

Εγω ασχολουμαι σαν δευτερη δουλεια τωρα με trading κρυπτονομισματων που ξεκινησα απο το 2016 και μετα απο μερικους μηνες το εκανα σαν κυρια δουλεια μεχρι τον Δεκεμβριο του 17 με καλο ποσοστο επιτυχιας και ειδικα εμπειριες.
Ειναι η Αγρια Δυση η για σχετικους σαν να αγοραζεις CFD με 800:1 μοχλευση των επενδυσεων,αλλα εμαθα που ειναι τα ορια μου,τι θα πει να μην μπορεις να κοιμηθεις τα βραδια και ποσο χαζοι ειμαστε οταν θεωρουμε κατι δεδομενο στον κοσμο αυτο  ::)
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 21, 2018, 00:36:40 πμ από pavlakos »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"Time is an illusion" Albert Einstein

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
Απ: Επενδυσεις σε μετοχες κλπ
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 21, 2018, 22:59:45 μμ »
Μεσα από κάποια πλατφόρμα το έκανες;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος pavlakos

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 21, 2018, 23:52:45 μμ »
Απο το Kraken ειναι πολυ αξιοπιστο ανταλακτηριο,εχει μονο σοβαρα νομισματα και νορμαλ προμηθεια 0,2%
Αν θες λεπτομεριες στειλε π.μ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"Time is an illusion" Albert Einstein

Αποσυνδεδεμένος vc222

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 23, 2018, 00:43:18 πμ »
Εγω ασχολουμαι σαν δευτερη δουλεια τωρα με trading κρυπτονομισματων που ξεκινησα απο το 2016 και μετα απο μερικους μηνες το εκανα σαν κυρια δουλεια μεχρι τον Δεκεμβριο του 17 με καλο ποσοστο επιτυχιας και ειδικα εμπειριες.

τώρα εξακολουθείς να κάνεις trade; Η πας για καινούριες επενδύσεις;

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pavlakos

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 23, 2018, 14:58:13 μμ »
Ακομα ναι αλλα οχι day trading οπως ξεκινησα...Να αγοραζω δηλαδη πρωι και μεχρι το βραδυ να τα εχω πουλησει με σκοπο να βγαλω ενα κερδος απο την αγοροπωλησια.Ηταν πολυ χρονοβορο και δεν μπορουσα ουτε καφε να πιω χωρις να ειμαι στο κινητο και να κοιταω τσαρτ.Επισης σε 24ωρες αγορες πεφτεις για υπνο και εχεις στο μυαλο σου τι γινεται αυτη τη στιγμη,λες "Ισως τωρα ειναι καλη στιγμη να αγορασω πχ δολλαρια εναντι ευρω' ::)
Τωρα κοιταω για μακροπροθεσμες μικρο επενδυσεις οταν εχω καποια χρηματα που δεν χρειαζομαι,με σκοπο καποια στιγμη να εχω ενα κεφαλαιο να κανω μια σοβαρη επενδυση..
Τελευταια μου τραβηξε το ενδιαφερων για του επενδυτες κρασιων που υπαρχαν παντα αλλα αυτη την στιγμη αν γνωριζεις μπορουν να αποδωσουν περισσοτερο απο blue chips  ???
Επισης εχεις την "Ασφαλεια" αν πανε κατα διαολου οι αγορες θα εχεις επενδυσεις που μπορεις να πιεις  :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions