Όταν έλεγες αν έχουμε ίδια γούστα και στην αυτοκίνηση, αυτό εννοούσες Γιώργο?

Σε αυτά πάντως έχουμε. 
Να σε ρωτησω. Πολύ ωραία ιδέα το ράφι μιας και από κάποια ηλικία και πάνω τα hotweels μένουν παρατημένα μέσα σε κουτιά.
Που μπορεί να βρει κάποιος ένα τέτοιο οικονομικό (προφανώς δεν αξίζει να δώσει κάποιος λεφτά για καλή βιτρίνα).
Για αυτοκίνηση εννοούσα αν θα έχουμε την ίδια προτίμηση σε μάρκες γενικά... (Ιαπωνόφιλος εγώ με πρώην χρήση Wankel)
Συνολικά έχω 2 τέτοιες θήκες των 80 θέσεων και μου τις έφτιαξε ένας γνωστός ξυλουργός τζαμπαντάν (αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) και όταν τον ρώτησα πόσο βγαίνουν, μου είπε 100euro η μια, διότι έχει πολλή δουλειά, αν θέλουμε να γίνει σωστη δουλειά με βερνίκια κτλ...
γενικά το χα ψάξει πολύ με τις θήκες σε οτιδήποτε υλικό - πατέντα - ιδέα πήγαινε ο νους μου. Θα βάλω παρακάτω σε άλλο ποστ μερικές ιδέες...
Η πιο καλή μαγκιά είναι να πιάνει κάποιος το χέρι του και να κάνει ένα DIY. Τέτοιες δουλειές όμως θέλουν τα λεγόμενα 3 Χ. Όπου Χ έχουμε και λέμε:
1) Χρόνος
2) Χώρος
3) Χρήμα
Για μένα το πρώτο δεν είναι και τόσο πρόβλημα μιας και χρόνο μπορείς να ξεκλέψεις, έστω και ένα ΠΣΚ.
Το 3ο, και πρόβλημα να έχει κάποιος, λες θα μαζέψω σιγά σιγά δεν χάλασε και ο κόσμος
Το 2ο Χ είναι θέμα για μένα γιατί δεν έχω χώρο... Συνήθως κάποιος που μένει στην επαρχία ή στο χωριό μπορεί να πιαστεί με τέτοια μερεμέτια!