Λοιπόν ορίστε φωτογραφίες από τη βιτρίνα μου και σας παρακαλώ συγχωρέστε τη σκόνη.

Mustang GT500E με υπογραφή Shelby

3 μοντέλα της CMC. Από αριστερά ο λευκός ελέφαντας της mercedes benz, στη μέση auto union type c hillclimb και δεξιά το αγαπημένο μου αυτοκίνητο όλων των εποχών 1939 auto union type d.

Άλλα 3 μοντέλα της CMC. Αριστερά 300 SL panamerica, στη μέση maserati 250F και δεξιά mercedes benz 300 SLR

Σε αυτό το ράφι έχουμε αριστερά minichamps bmw 3.5 csl, στη μέση minichamps mercedes benz 300 sel 6.8 amg και δεξιά autoart m3 csl

Τελευταία και μη εξαιρετέα έχουμε από αριστερά minichamps audi v8 quatro, στη μέση minichamps audi a1 quatro sport και δεξιά autoart porsche 911 rsr 2.1. Γενικά ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω την υπερτιμολόγηση σε μοντέλα διάφορων εταιριών χωρίς κανένα προφανή λόγο πέρα του ότι βάφτιζαν συλλεκτικά κομμάτια, τα οποία δεν είχαν ούτε την ποιότητα αλλά ούτε και τα πολλά parts εταιριών όπως πχ η cmc που θεωρείται ηγέτης στο χώρο του στατικού μοντελισμού. Αποφάσισα λοιπόν να σταματήσω πριν μου φάνε τα λεφτά τέτοια πράγματα.
Sent from my iPhone using Tapatalk