0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Group b ράλι εποχή 70s80s αρχές 90s.....η καλύτερη εποχή και δυστυχώς ανεπιστρεπτί για το ράλιΜε τέτοια τέρατα πρέπει να ξαναξεκινήσουν οι εταιρείες να φτιάχνουν ξανά για να ξεχωρίσουν οι οδηγοί από τους χειριστές PlayStation..Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
GROUP B Monsters!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για τους ραλλάκιδες φίλους μου!
EDISON SHOCKING LINE 1/20 MADE IN ITALYALFA ROMEO 33.3T PROTOTIPO VS FERRARI 512 PROTOTIPOΤα είχε αγοράσει ο πατέρας μου τέλη '80 απο τον Πανταζόπουλο.Είναι μεταλλικά με ηλεκτρικό σύστημα για τα φώτα κ ειδικό κλειδί για πόρτες κ ρόδες.
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάιος 05, 2020, 00:09:01 πμΓια τους ραλλάκιδες φίλους μου! Για πε για πε
Fiat 131 Abarth Mirafiori by Kyosho 1/18Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ ωραία Μάριε!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.