0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάριε σου εύχομαι να το βρεις...
Πάντως αντικειμενικά δεν έχω δει συλλογές σαν τη δική σου!Ωραίος respect διότι είσαι γνώστης και με αγάπη για το χώρο του ράλι και όχι απλά γκικ....Και πάλι ωραίος!!Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα..Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: watchman στις Απρίλιος 30, 2020, 23:48:38 μμΠάντως αντικειμενικά δεν έχω δει συλλογές σαν τη δική σου!Ωραίος respect διότι είσαι γνώστης και με αγάπη για το χώρο του ράλι και όχι απλά γκικ....Και πάλι ωραίος!!Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk+1000000Οι γνώσεις σου Μάριε απίστευτες, όπως τα λέει ο Άλκης
Η συγκεκριμένη φωτό είναι Βαρδούσια αν θυμάμαι καλά αυτή την ειδική.Background pins!!..... πουθενά αλλού ..Εδώ κολλάει απίστευτα το κρίμα που το χάσαμε!Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ενα & ενα τα κομματια Μαριε, μπραβο !
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.