0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευτυχώς γιατί μετράω αντίστροφα Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ μαρεσουν αυτά...Στο τσακ δεν είχα πάρει batman Arkham night την φιγούρα
Παράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 08, 2020, 13:56:28 μμΠολύ μαρεσουν αυτά...Στο τσακ δεν είχα πάρει batman Arkham night την φιγούρα Το Knight είχε το batmobile ή δεν θυμάμαι καλά; Δυστυχώς λίγες είναι οι collectors που είναι καλή ποιότητα της φιγούρας. Έχω πάρει πολλές στο παρελθόν που το μετάνιωσα. Τώρα πια δεν παιρνω καθόλου collectors.
Δεν αντιλέγω για την ποιότητα αλλά που να έβρισκες το batmobile το συγκεκριμένο ?
Θα βάλω μετά φώτο Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 08, 2020, 14:43:31 μμΔεν αντιλέγω για την ποιότητα αλλά που να έβρισκες το batmobile το συγκεκριμένο ?Αν σου αρέσει το συγκεκριμένο batmobile πάω πάσο. Αν σου αρέσουν αλλα (Burton, Nolan, TAS) σου έχω λύσεις
Και συ λέγε
Έχω το Tumbler από το "Batman Begins".Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.