0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλησπερίζω το my watch! Ωπ Greek watch forum εννοούσα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Αρχηγέ, σε διώξαμε.
Το βαρέθηκα Όποιος ενδιαφέρεται του το πασάρω όσο το πήρα, υπάρχει και invoice με την τιμή πάνω (κοντά στο 1/3 της αρχικής καταλόγου). Μόνο για Aventi είμαι εγώ τελικά.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
FixedSent from my iPhone using Tapatalk
Καλημέρα με το Δράκουλα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πως άλλαξες την φάση μου. Έγινες αντμιν ?Ο @oikonokos δεν διωχνεται. Αν κρίνει, αποχωρεί αποχωρεί από μόνος του.Και αν αποχωρήσει,........ακολουθώ.
Αν αποχωρήσεις εσύ μετά θα πρέπει να αποχωρήσω κι εγώ, οπότε μετά θα επιστρέψει ο Αλέξανδρος άρα και ο oikonikos, οπότε μετά θα πρέπει να επιστρέψεις, άρα να επιστρέψω κι εγώ και μετά θα ξαναφύγει ο Αλέξανδρος επομένως και ο oikonikos. Αυτό ακριβώς τίποτε άλλο.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.