0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εκανε δουλεια η γυρη! Οι φωτογραφιες δεν εχουν ουτε ενα μηνα διαφορα
Αλγη είναι. Ελλειψη οξυγόνου. Με μία καλή ανάδευση / οξυγόνωση, θα συνέλθει.Αν του κανουν και ένα σόκ, καλύτερα.Εχει ψάρια / χελώνες ?
Σα να έχουμε αναπτύξει αδυναμίες....κύριε Γιώργο Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για ααααααααααα έλα τη Παρασκευή να δεις τι σου έχω Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εάν έχω δεί σωστά, διαμαρτύρομαι!!!!!Σε ελβετολαγνους όπως εσύ, θα έπρεπε να απαγορεύεται δια ροπάλου ακόμα και να αγγίζουν τέτοια ιερά κειμήλια!!!!!😂😂😂😂😂😂
Εάν έχω δεί σωστά, διαμαρτύρομαι!!!!!Σε ελβετολαγνους όπως εσύ, θα έπρεπε να απαγορεύεται δια ροπάλου ακόμα και να αγγίζουν τέτοια ιερά κειμήλια!!!!!
Έτσι έτσι, στα χεράκια μου όμως θα γίνει NOS Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τόσα Seiko που έχουν περάσει απο τα χέρια του, είμαστε σίγουροι οτι είναι Ελβετολαγνος;;;;
Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....!!!!!!!! (κανίβαλε!!!)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.