baller και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)...ευτυχώς, το πουλί μου είναι στην θέση του (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εκανα όλες τις εργασίες μου, ΧΩΡΙΣ μεσινέζα και μπορντουροψάλιδο, για να μην το τρομάξω, μια και μέρος των εργασιών, ήταν δίπλα και κάτω από το δέντρο.Ακολούθησα τακτική ψαροντούφεκου. Πήγα 2-3 φορές από την χθεσινή πλευρά ( που με έβλεπε χθές ), και μετά 2-3 φορές από την πλευρά που θα δούλευα σήμερα. Πλησίαζα και έφευγα, βλέποντάς την με την άκρη του ματιού, αλλά όχι στα ίσια στα μάτια.Οπότε, βεβαιώθηκε ότι ΔΕΝ την βλέπω, και δεν κινούμαι προς το μέρος της συγκεκριμένα.Μετά, πλησίασα και άρχισα τις εργασίες, χωρίς να βλέπω προς το μέρος της , με παρακολουθούσε, αλλά δεν κινήθηκε.Μετά, άρχισε να κάνει το γκλού-γκλού, και το έκανε πολλές φορές. ή καλούσε βοήθεια, ή με χαιρέτησε. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πάντως, όση ώρα έκανα, περίπου 2 ώρες, ΔΕΝ εμφανίστηκε άλλο. Λες να είναι ανύπαντρη μητέρα ? Αυριο πάλι
Με την καινούργια του βαφλα που έκανε μόνο 3 μήνες να έρθει από Ali betta has ick
Καλημέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραίος! Πότε στο έδωσα δε θυμάμαι!
Καλά παίξαμε με το Tissot, αλλά στη δουλειά...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my MI 9 using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.