0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
....που πάω εγώ με το Duro
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το άτιμο έχει απίθανη ποιότητα κατασκευής!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Καινούριο? Πωπωπωπω, καλορίζικο να είναι. Είναι έρωτας τα ΑΡ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πάντα καλά να είσαι, να το χαίρεσαι πάντα με υγεία!Υ.Γ. Αν μου επιτρέπεις θα σου πρότεινα στις δημόσιες φωτό να καλύπτεις τον σειριακό αριθμό στο πίσω καπάκι.
Καλημέρα καλημέρα!! Νηστεία από σήμερα!
Αφόρετο ειναι βασικά με τι ζελατίνες του, έψαξα πολυ για να το βρώ, καθώς το καινούριο 15500 μου φαίνονταν πολύ ογκώδες.....το 15400 και ειδικά στο μαύρο χρώμα dial ειναι πιο συμμαζεμένο ρολόι.
Δεν είναι και ....πουράκλα. Ενα μέσο είναι, απλό, για μεσημεριανό καφέ.Πουράκλες είναι δαύτες, αλλά θέλουν φαγητό, ποτό, παρέα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(*) μέρος της συλλογής μου.
...Το άτιμο έχει απίθανη ποιότητα κατασκευής!!!...
https://imgur.com/a/n2vuOqY
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.