0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ένα Ny0040 κι εγώ έχω τόσο καιρό που θέλω να πάρω και όλο το αφήνω.
Όταν είχε 135 έλεγα εντάξει θα το βρω.Τώρα έχει πάει 190
Να πω την αλήθεια μου αρέσει το λουράκι που του έχεις. Εχει μια τσαχπινιά Ήμουν κοντά κάνα 2 φορές αλλά λέω άστο για αργότερα. Είναι πάντως ένα από τα ρολόγια που σκέφτομαι χρόνια να αγοράσω οπότε θα το πάρω κάποια στιγμή μάλλον μεταχειρισμένο θα περιμένω εσάς να το βαρεθείτε Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άλλη μία με το μπρασελο που έφαγα κόλλημα last days(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπέρες!! Τελικά το κρύο θέλει τον (λευκο)ρώσσο του! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url]Καλησπέρες!
Να κάνουμε ομαδική Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λίγες ώρες ακόμα μαζί(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Kαι στα χιόνια δύτες
Καλό απόγευμα στην παρέα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τη καλησπέρα και με τη σειρά μου!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.