0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα. Προσοχή σήμερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα με το εργαλείο και σήμερα βλέπω. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι ρε συ την τούρτα εφαγα τα σοκολατακια και οι πάστες είναι για ξεκάρφωμα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άντε να βγεί τώρα από τον καρπό
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Τι άλλο θα φόραγα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Που πα ρε φίλε με καταδυτικό. Χιόνι θα ρίξει, όχι βροχή. Λάθος το κατάλαβες. Και με το κρύο, θα παγώσουν τα παγόβουνα, και ΔΕΝ θα ανέβει η στάθμη της θάλασσας. @Wagner669
Πες ρε κύριε συνάδελφε εντυπώσεις ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ηντανε όπως στα λέγαμε, ή φούμαρα πουλάγαμε ? Για αναφερθείτε
Καλό απόγευμα στην παρέα και καλή μας εβδομάδα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
SNXS809 ... BLACK-YELLOW, as the vintage seiko chrono from @watchman ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url]
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url]
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.