0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ntouros!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Χιονιάς, ώρα για duro καταστάσεις...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url]Sent from my Poco X3 using Tapatalk
Καλημέρα, καλό χειμώνα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα!Δεν λέει να βγει από το χέρι μου !Καφεδάκι καραντινάτο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχει προσωπικοτητα και χαρακτηρα .Καλα κανεις και δεν το βγαζεις Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συννεφιασμένη Κυριακή, καραντίνα και του Αγίου Βαλεντίνου.Τώρα μάλιστα. Έπεσε στην σωστή ημέρα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειλικρινά είναι ρολογαρα το συγκεκριμένο! Το χρώμα τέλειο !! Να είσαι καλά να το χαίρεσαι!Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.