0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα , από την λευκή Θεσσαλονίκη!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my SM-A202F using Tapatalk
Καλησπέρες και από μένα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Ρολογαρα αλλά να θυμάσαι...Δε θα πάρουμε ποτέ....
Το κάνετε επίτηδες έτσι;
Καλημερες
Καλημέρα στην παρέα,Σήμερα με τον Max Bill που το σχέδιό του παραμένει αναλλοίωτο εδώ και 60 χρόνια περίπου!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ευχαριστώ Ηρακλή. Νομίζω πάντως ότι αρχίζει να γίνεται και η κινεζαρα σου must με τέτοια ομορφιά, μπρος πίσω.Και ειδικά στην τιμή που το χτύπησες είσαι πολυυυυυυυ τυχερός. Μπράβο...
[offtopic]Πέραν της πλάκας, νομίζω θα έρθει η ώρα του Νικόλα. [/offtopic]Δεν βλέπεις εδώ τι κάνουν; Έχουμε αδυναμίες - είμαστε εθισμένοι!
Καλημέρα Πολύ δυνατό κομμάτι. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημέρα και καλό χιονισμένο ΣΚ!
Ωραίο λουράκι.
Αθάνατο swatchακι από το 1986 (δεν είναι τυπογραφικό λάθος η ημερομηνία) συνεχίζει ακούραστα και με ακρίβεια να δείχνει την ώρα.Μηδενικό σέρβις(κλειστή κάσα) και αρκετά καλοκαίρια με βουτιές δεν κατάφεραν να το νικήσουν.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.