Makis2020, kastor77 και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλό μεσημέρι στην παρέα. Ρεπουχος σήμερα καφεδάκι και το solar να μαζεύει ήλιο όπως κάθε μέρα άλλωστε έχοντας το πάντα δίπλα σε φωτεινό παράθυρο. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα παίδες,Σήμερα με το απόλυτο καθημερινό “luxury” tool ρολόι. Το μοναδικό μου "καλό" ρολόι που δεν φοβάμαι καθόλου μην πάθει κάτι γιατί η αξιοπιστία του, σε όλα τα επίπεδα, απλά δεν παίζεται !!!Συγνώμη για τις πολλές φωτό αλλά κάτι το ρολόι, κάτι το τοπίο δεν ήξερα ποια να διαλέξω 🤔(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπέρες στη παρέα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Tool watch, όπως τα λες Δημήτρη.Το mesh σε έχει βολεψει?
Με έχει βολέψει όπως όλα τα mesh. Γενικά τα mesh είναι πολύ άνετα και βολικά μπρασελέ αλλά δεν πάνε με όλα τα ρολόγια. Το συγκεκριμένο Shark Mesh νομίζω ότι ταιριάζει πολύ στο Seamaster και έχει αντικαταστήσει πλήρως το μαμά μπρασελέ.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url][/img]
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/URL][/img]Χειμωνιάτικη λιακάδα με κρύο. Λατρεύω... -Θ.
Χειμωνιάτικη λιακάδα με κρύο. Λατρεύω... -Θ.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.