Γρήγορη το prs 516 το έχεις καιρό; εντυπώσεις; Το μοντέλο με τη valjoux είναι σωστά;
Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το έχω αγοράσει από Ελληνικό κατάστημα το 2013. Όντως φοράει την valjoux με τα 25 πετράδια με κρύσταλλο ζαφείρι και 100 μετρα αδιάβροχο. Σαν ρολόι και οπτική η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πολυ είναι ιδιαίτερο και το carbon καντράν του όλα τα λεφτά. Περισσότερο βέβαια με κέρδισε το μεταλλικό μπρασελε του αν και έχω και το δερμάτινο του δεν του το έχω φορέσει ούτε μια φορά μέχρι σήμερα. Το lume του δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο για το θέμα χρονόμετρια δεν έχω ασχοληθεί ποτέ αλλά δεν νομίζω ότι χάνει τρελά. Μετά από 7 χρόνια όχι συνεχής χρήσης θεωρώ ότι πρέπει να το πάω για service πλέον γιατί καμιά φορά όταν το βάζω μπροστά και έχει σταματήσει θέλει γερό κούνημα για κάνα 2λεπτο για να πάρει μπροστά. Δεν αρπάζει αμέσως δηλαδή όπως παλιά. Αυτά κατά τα άλλα είναι στιβαρό και άνετο ρολόι που δεν κουράζει τον καρπό μου.
PS το Carrera η αλήθεια είναι ότι έχω μετανιώσει που το έδωσα και αν και επίμονα ζητάω να το αγοράσω πίσω ο αδερφός μου είναι ανένδοτος.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk