Με τέτοιο ξεκίνημα μόνο καλός μπορεί να είναι ο μήνας.
Τέλειο Χρήστο.
Αλήθεια εσύ που έχεις γενικά ρολογαρες, " βλέπεις" στο ΑΡ αυτή την διαφορά που φανταζόμαστε εμείς σε σχέση με τα υπόλοιπα?
Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη! Για το Β δεν σου λέω, με έχει πεθάνει. Πολύ μου αρέσει! Παρά πολύ!
Όσον αγορά στην ερώτηση σου, όντως πολύ καλή, θα απαντήσω "εξαρτάται". Το ξέρω ότι είναι σπαστική απάντηση ή και λίγο υπεκφυγή, αλλά νομιζω εκεί καταλήγω, ότι αν θα "δεις" διαφορα, εξαρτάται.
Και εξηγούμαι.
Αντικειμενικά μιλώντας, έχει καλύτερο φινίρισμα από οποιοδήποτε άλλο ρολόι στη συλλογή μου. Εκτός από το Dark Side αλλά αυτό κλέβει λόγω κεραμικου. Έχει καλύτερες/περισσότερες λεπτομέρειες, το dial είναι εξωπραγματικό, το ίδιο και το μπρασελέ. Το βούρτσισμα της κάσας δεν το έχω ξαναδεί ποτε σε τέτοιο βαθμό και η ομοιομορφία του σε ολόκληρο το ρολόι είναι δύσκολα αντιληπτή αν δεν το δεις από κοντά και δεν το περιεργαστείς με ησυχια.
Αλλά, αντικειμενικά πάντα, είναι ένας απλος χρονογράφος. Και δει με μηχανή όχι της σειράς (η 1185 θεωρείται από τους καλύτερους χρονογράφους της γενιάς του) αλλά σίγουρα τεχνολογικά ας πούμε ισάξιος (ίσως και κατώτερος) με άλλους θρύλους (πχ El Primero) με υποπολλαπλάσια χρήματα. Δεν έχει καν hacking να φανταστείς. Σαν αξία, στα ίδια χρήματα μπορείς να βρεις πραγματικά complications από εξίσου ιστορικούς οίκους. Το απίστευτο μπρασελέ δεν έχει μικρορυθμιση, που σημαίνει η σου κάνει ακριβώς ή ατύχησες. Είναι μόνο 50Μ στεγανό, οποτε πλένεις χέρια χωρίς ρολόι. Κλπ κλπ κλπ.
Και εδώ έρχεται το εξαρτάται. Εγώ προσωπικά "βλέπω" τη διαφορά, και είναι και ένας λόγος που διάλεξα το συγκεκριμένο αντί άλλων. Και χαίρομαι που το πήρα και χαίρομαι να το φοράω γιατί δίνω (υποκειμενικά) μεγαλύτερο βάρος στα αντικειμενικά προτερήματα του συγκεκριμένου.
Και κάτι ακόμα, είναι ένα ρολόι που σε μεγάλο βαθμό φτιάχνεται στο χέρι. Τουλάχιστον σε μεγαλύτερο βαθμό από τα Ω μου πχ. Και αυτό εμενα το κάνει ξεχωριστό, σε μια εποχή που τα πάντα φτιάχνονται σε γραμμή παραγωγής απο ρομπότ, ακόμα και το φαγητό μας.