0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νικόλα Φώτη και Giuseppe Busso(δυστυχώς δεν έχω συγκρατήσει το μικρό σου όνομα) ευχαριστώ πολύ όντως το εν λόγω lonzines είναι η μεγάλη μου αδυναμία τα τελευταία 7 χρόνια που το έχω. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-Kalispera paidia!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Επρεπε να ειχαν like απο κατω οι φωτογραφιες να σας τα εβαζα με το κιλο.Πανεμορφα ολα να τα χαιρεστε!!!
-Rologara. To diko mou dustixos to poulisw en opsi neas agoras. Ala prolavw na to fotografisw se louraki, oriste filoi mou(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλλιο αργα παρα ποτε.Καλη παλαια Παρασκευη
Νικόλα το έχουμε πει το G τα σπάει αλλά χαλάρωσε λίγο το λουράκι διότι το έχεις σφίξει πάρα πολυ και θα έχεις γρηγοροτερη και μεγαλύτερη φθορά στο λουρί του. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-Rologara. To diko mou dustixos to poulisw en opsi neas agoras. Ala prolavw na to fotografisw se louraki, oriste filoi mou(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Γεια σου Γιώργο με τις ρολογαρες σου
Καλησπεραααααααα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να το χαλαρώσω ναι
καλήν εσπέραν
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.