Wolf- και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσπαθώ να αναπληρώσω Δεν χωράνε όλα αλλά χαλάλι
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: boutsk στις Ιούνιος 26, 2020, 21:52:13 μμΠαράθεση από: P.I.T. στις Ιούνιος 26, 2020, 21:20:51 μμΠαράθεση από: boutsk στις Ιούνιος 26, 2020, 14:53:35 μμέχει αρχίσει να φτιάχνει η διάβρωση ένα άλλο ρολόι!Αποκτά ζωή σιγά σιγά!Ναι, αλλά όπως είπες, σιγά σιγά. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα το αφήσω με natural πατινα ή αν θα αρχίσω τα πειράματα χημείας. Η φωτογραφία παρακάτω είναι από το ρολόι του κατασκευαστή, μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα..Πως κατάφερε τέτοια απόχρωση?
Παράθεση από: P.I.T. στις Ιούνιος 26, 2020, 21:20:51 μμΠαράθεση από: boutsk στις Ιούνιος 26, 2020, 14:53:35 μμέχει αρχίσει να φτιάχνει η διάβρωση ένα άλλο ρολόι!Αποκτά ζωή σιγά σιγά!Ναι, αλλά όπως είπες, σιγά σιγά. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα το αφήσω με natural πατινα ή αν θα αρχίσω τα πειράματα χημείας. Η φωτογραφία παρακάτω είναι από το ρολόι του κατασκευαστή, μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα..
Παράθεση από: boutsk στις Ιούνιος 26, 2020, 14:53:35 μμέχει αρχίσει να φτιάχνει η διάβρωση ένα άλλο ρολόι!Αποκτά ζωή σιγά σιγά!
Τη καλησπέρα μου!Με μπρασελέ (μαμά)οιστερ αυτή την φορά (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: boutsk στις Ιούνιος 26, 2020, 21:52:13 μμΠαράθεση από: P.I.T. στις Ιούνιος 26, 2020, 21:20:51 μμΠαράθεση από: boutsk στις Ιούνιος 26, 2020, 14:53:35 μμέχει αρχίσει να φτιάχνει η διάβρωση ένα άλλο ρολόι!Αποκτά ζωή σιγά σιγά!Ναι, αλλά όπως είπες, σιγά σιγά. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα το αφήσω με natural πατινα ή αν θα αρχίσω τα πειράματα χημείας. Η φωτογραφία παρακάτω είναι από το ρολόι του κατασκευαστή, μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα..Γνωμη μου, ξεκινα τις χημειες
Γνώμη μου.Έχε υπομονή και άστο να δημιουργηθεί μόνο του. Να γίνει αυτοδημιούργητο!!!
Παράθεση από: oikonikos στις Ιούνιος 26, 2020, 22:18:44 μμΠαράθεση από: boutsk στις Ιούνιος 26, 2020, 21:52:13 μμΠαράθεση από: P.I.T. στις Ιούνιος 26, 2020, 21:20:51 μμΠαράθεση από: boutsk στις Ιούνιος 26, 2020, 14:53:35 μμέχει αρχίσει να φτιάχνει η διάβρωση ένα άλλο ρολόι!Αποκτά ζωή σιγά σιγά!Ναι, αλλά όπως είπες, σιγά σιγά. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα το αφήσω με natural πατινα ή αν θα αρχίσω τα πειράματα χημείας. Η φωτογραφία παρακάτω είναι από το ρολόι του κατασκευαστή, μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα..Γνωμη μου, ξεκινα τις χημειεςΓνώμη μου.Έχε υπομονή και άστο να δημιουργηθεί μόνο του. Να γίνει αυτοδημιούργητο!!!
Παράθεση από: watchman στις Ιούνιος 26, 2020, 21:34:26 μμΤη καλησπέρα μου!Με μπρασελέ (μαμά)οιστερ αυτή την φορά (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίος ο Γερμανός
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.