trelovet και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dinos στις Ιούνιος 23, 2020, 18:15:22 μμΤα'βαλα και τα 2 τελικά.Δυνατός!
Τα'βαλα και τα 2 τελικά.
...στην αρχική του μορφή ( ....μαύρο λουράκι )(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Αλλαγή και εγώ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Παράθεση από: grigoris gs στις Ιούνιος 23, 2020, 17:16:24 μμΚαλό απόγευμα στην παρέα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓεια σου Γρηγόρη, ένα κι ένα... ΩραίοςSent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Καλό απόγευμα στην παρέα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μπράβο παίδες. Πολύ όμορφα όλα σήμερα.Ρολεξιες, casiαρες, καρχαρίες και βινταζιες σεικο και σιτιζεν.
Παράθεση από: micraSport στις Ιούνιος 23, 2020, 20:05:57 μμΑλλαγή και εγώ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using TapatalkΩραίο το πορτοκαλί δυνατή εταιρία το Zodiac. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οεοοοοοοοοοο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.