0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: koyfos στις Ιούνιος 15, 2020, 18:03:55 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΟ ΑΠΌΛΥΤΟΣ ΧΡΟΝΟΓΡΆΦΟΣ!!(απ'ολες τις απόψεις)Το'χω πει και θα το λέω συνέχεια είναι όνειρο..Να το χαίρεστε οι κάτοχοι του! Ρολογάρα!Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραίος ο Ρώσος! Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Kαλησπέρα σας.
Καλησπέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αργοπορημενες καλησπερες στην παρεα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από τα πιο όμορφα field για εμένα !!Τέλειο !!
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Ιούνιος 15, 2020, 21:40:20 μμΚαλησπέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑαααα ωραίο αυτό με τα γράμματα του
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Ιούνιος 15, 2020, 22:10:21 μμΩραίος ο Ρώσος! Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας TapatalkNαι Μάριε, τίμια και φτηνά ρολόγια και χωρίς να ζητάνε πολλά πολλά, με μοναδικό μεγάλο μειονέκτημα τα άθλια μπρασελέ τους,
Δεν πρέπει μετά από 30 χρόνια που θα το δείξω να είναι ακριβώς όπως βγήκε από το εργοστάσιο; Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.