0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα ομάδα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Spyoly στις Ιούνιος 11, 2020, 09:17:41 πμΤο ποιο scratch proof ρολόι της αγοράς....δεν σε νοιάζει καθόλου καμία γρατζουνιά απλά μόλις δεν μπορείς να δεις την ώρα παίρνεις άλλο.ακριβως! δε μασαει βεβαια
Το ποιο scratch proof ρολόι της αγοράς....δεν σε νοιάζει καθόλου καμία γρατζουνιά απλά μόλις δεν μπορείς να δεις την ώρα παίρνεις άλλο.
Καλημερα what is a friend poem
Καλημέρα και από εμένα...Μάριε ξέχασες το βαμβακερό πανί...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Παράθεση από: micraSport στις Ιούνιος 11, 2020, 11:43:48 πμΚαλημέρα και από εμένα...Μάριε ξέχασες το βαμβακερό πανί...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using TapatalkΤα πάω με χίλια!!!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλό μεσημέρι στην παρέα!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα από το σκονισμένο μου γραφείο!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.