jiorg και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλό απόγευμα στην παρέα!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αντε να ξεκιναμε σιγα σιγαΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξεκινανε τα ταξιδια Αργα φετοςΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα σε όλους
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Ιούνιος 09, 2020, 19:05:11 μμΞεκινανε τα ταξιδια Αργα φετοςΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλή αρχή Βαιε
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Ιούνιος 09, 2020, 18:55:26 μμΑντε να ξεκιναμε σιγα σιγαΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλή αρχή Βαιε εγγύηση το seiko. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Ιούνιος 09, 2020, 18:55:26 μμΑντε να ξεκιναμε σιγα σιγαΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΥποχρεώσεις δουλειάς?
Ναι Νικο. Πολυ κοπροσκυλιασαμεΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.