0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και επειδή ζήλεψα λιγάκι..εδώ, με το καλοκαιρινό του λουράκι..Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Beastaras στις Ιούνιος 06, 2020, 14:59:59 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και επειδή ζήλεψα λιγάκι..εδώ, με το καλοκαιρινό του λουράκι..Sent from my iPhone using TapatalkΠανέμορφο. Και μπλε θα του πηγαίνει πολύ...
Ο μικρος ακομα με κυνηγαει Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Beastaras στις Ιούνιος 06, 2020, 14:59:59 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και επειδή ζήλεψα λιγάκι..εδώ, με το καλοκαιρινό του λουράκι..Sent from my iPhone using TapatalkΣε βλέπω για haveston λουρί
Όχι βρήκα αυτό που φοράω στη φωτογραφία σε μπλε και μάλιστα στο νούμερο μου, γιατί αυτό που έχω τώρα είναι το large. Έτσι δλδ μου είπαν από τη μπουτίκ που πήγα προχθές. Επίσης, με ενημέρωσαν όταν τους ρώτησα για τα καινούργια ΝΑΤΟ, ότι πολιτική της εταιρίας είναι να τα πωλούν μόνο μέσω e shop και επειδή εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει, δεν πρόκειται να τα στείλουν..τι να πω.
Παράθεση από: Beastaras στις Ιούνιος 06, 2020, 15:55:21 μμΌχι βρήκα αυτό που φοράω στη φωτογραφία σε μπλε και μάλιστα στο νούμερο μου, γιατί αυτό που έχω τώρα είναι το large. Έτσι δλδ μου είπαν από τη μπουτίκ που πήγα προχθές. Επίσης, με ενημέρωσαν όταν τους ρώτησα για τα καινούργια ΝΑΤΟ, ότι πολιτική της εταιρίας είναι να τα πωλούν μόνο μέσω e shop και επειδή εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει, δεν πρόκειται να τα στείλουν..τι να πω.άντε να το δούμε το μπλέ..Eshop ε? Τι λογική....
Παράθεση από: oikonikos στις Ιούνιος 06, 2020, 15:58:35 μμΠαράθεση από: Beastaras στις Ιούνιος 06, 2020, 15:55:21 μμΌχι βρήκα αυτό που φοράω στη φωτογραφία σε μπλε και μάλιστα στο νούμερο μου, γιατί αυτό που έχω τώρα είναι το large. Έτσι δλδ μου είπαν από τη μπουτίκ που πήγα προχθές. Επίσης, με ενημέρωσαν όταν τους ρώτησα για τα καινούργια ΝΑΤΟ, ότι πολιτική της εταιρίας είναι να τα πωλούν μόνο μέσω e shop και επειδή εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει, δεν πρόκειται να τα στείλουν..τι να πω.άντε να το δούμε το μπλέ..Eshop ε? Τι λογική....Έλα μου ντε..και η κοπέλα που με εξυπηρέτησε την ίδια απορία είχε! Χαχαχα
Παράθεση από: Beastaras στις Ιούνιος 06, 2020, 15:59:59 μμΠαράθεση από: oikonikos στις Ιούνιος 06, 2020, 15:58:35 μμΠαράθεση από: Beastaras στις Ιούνιος 06, 2020, 15:55:21 μμΌχι βρήκα αυτό που φοράω στη φωτογραφία σε μπλε και μάλιστα στο νούμερο μου, γιατί αυτό που έχω τώρα είναι το large. Έτσι δλδ μου είπαν από τη μπουτίκ που πήγα προχθές. Επίσης, με ενημέρωσαν όταν τους ρώτησα για τα καινούργια ΝΑΤΟ, ότι πολιτική της εταιρίας είναι να τα πωλούν μόνο μέσω e shop και επειδή εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει, δεν πρόκειται να τα στείλουν..τι να πω.άντε να το δούμε το μπλέ..Eshop ε? Τι λογική....Έλα μου ντε..και η κοπέλα που με εξυπηρέτησε την ίδια απορία είχε! ΧαχαχαΨιτ Παναγιώτη!!!Κάποιοι άλλοι το έχουν ανάγει σε επιστήμη. Ξέρεις δημιουργούν τεχνητή έλλειψη για να πάρουν οι μπακατελες αξία!
This week mostly SNXS77 blueJohan
Αετός και πρώτο μπανάκι για φέτος, έστω με 23C.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.