P.I.T. και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αλεξ με 6,95 πηρες καλυτερο ρολοι απο το Πανερι ρε φιλε.
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Μάιος 22, 2020, 15:00:46 μμΑλεξ με 6,95 πηρες καλυτερο ρολοι απο το Πανερι ρε φιλε.Ναι, αλλά για λουράκι και σέρβις, θα δώσει 4.000 ΕΜάλλον το πανέρι σταμάτησε, και πήρε το άλλο που ..........δουλευει.
Αλέξανδρε, κάνε μια αξιολόγηση / παρουσίαση.Αξίζει τίποτα, ή τζάμπα λεφτά ?
Καλησπερααααααα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 22, 2020, 14:57:25 μμΚαλησπερααααααα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠου τα βρίσκετε αυτά τα περιοδικά; Που ζω;
Παράθεση από: micraSport στις Μάιος 22, 2020, 15:49:17 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 22, 2020, 14:57:25 μμΚαλησπερααααααα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠου τα βρίσκετε αυτά τα περιοδικά; Που ζω;Στα περίπτερα οεοοοοοοο Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Dimi στις Μάιος 22, 2020, 08:11:15 πμΚαλημέρα και καλή δουλειά σε ολους.Ρολογάρα λέμε...
Καλημέρα και καλή δουλειά σε ολους.
Μόλις παρέλαβα.Ωραίο ενιαίο πλαίσιο με άριστο τελείωμα και υφή, αλλά... μικρό για το χέρι μου ...
Ένα καλοκαιρινό...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ όμορφο!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.