mike_46 και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα στο λέω συνέχεια,ρολογάρα!!Η ORIS είναι λατρεία σε diver!!Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: watchman στις Μάιος 19, 2020, 19:13:59 μμΠαράθεση από: grigoris gs στις Μάιος 19, 2020, 18:58:43 μμΚαλο απογευμα στην παρεα απο ποτε ειπαμε οτι δροσιζει Πολύ ωραίο!!!!Θέλει όμως ένα ανάλογο ΝΑΤΟ leather πεπαλαιωμένο Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ. Αν είναι εύκολο κάνα link ή φώτο από αυτό που σκέφτεσαι θα ήταν ευπρόσδεκτη. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: grigoris gs στις Μάιος 19, 2020, 18:58:43 μμΚαλο απογευμα στην παρεα απο ποτε ειπαμε οτι δροσιζει Πολύ ωραίο!!!!Θέλει όμως ένα ανάλογο ΝΑΤΟ leather πεπαλαιωμένο Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλο απογευμα στην παρεα απο ποτε ειπαμε οτι δροσιζει
Σας χαιρετώ έστω και αργά!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: grigoris gs στις Μάιος 19, 2020, 21:06:57 μμΠαράθεση από: watchman στις Μάιος 19, 2020, 19:13:59 μμΠαράθεση από: grigoris gs στις Μάιος 19, 2020, 18:58:43 μμΚαλο απογευμα στην παρεα απο ποτε ειπαμε οτι δροσιζει Πολύ ωραίο!!!!Θέλει όμως ένα ανάλογο ΝΑΤΟ leather πεπαλαιωμένο Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ. Αν είναι εύκολο κάνα link ή φώτο από αυτό που σκέφτεσαι θα ήταν ευπρόσδεκτη. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν σε ξέχασα απλά λόγω φόρτου εργασίας άργησα.Αυτό είναι μια πρόσφατη νεοαποκτηθείσα αγορά και σου δίνω μια μικρή ιδέα πως μεταμορφώνεται με βίνταζ νότα από σωστά leather straps(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: watchman στις Μάιος 20, 2020, 21:49:12 μμΠαράθεση από: grigoris gs στις Μάιος 19, 2020, 21:06:57 μμΠαράθεση από: watchman στις Μάιος 19, 2020, 19:13:59 μμΠαράθεση από: grigoris gs στις Μάιος 19, 2020, 18:58:43 μμΚαλο απογευμα στην παρεα απο ποτε ειπαμε οτι δροσιζει Πολύ ωραίο!!!!Θέλει όμως ένα ανάλογο ΝΑΤΟ leather πεπαλαιωμένο Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ. Αν είναι εύκολο κάνα link ή φώτο από αυτό που σκέφτεσαι θα ήταν ευπρόσδεκτη. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν σε ξέχασα απλά λόγω φόρτου εργασίας άργησα.Αυτό είναι μια πρόσφατη νεοαποκτηθείσα αγορά και σου δίνω μια μικρή ιδέα πως μεταμορφώνεται με βίνταζ νότα από σωστά leather straps(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ Άλκη δεν το είχα σκεφτεί έτσι είναι όμορφο θα το κοιτάξω και πάλι ευχαριστώ για την προταση. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν υπάρχεις... Απίστευτο ριβερσο παραδίδεις μαθήματα στυλ. Με αυτές τις φωτό καταλαβαίνω ότι τελικά τα καταδυτικά δεν είναι για κοστούμι ,τελος!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
....and kindly, show your brown shoes as well Edit. Shown. OK. I missed them . Sorry. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.