avis, KostisP και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όντως πανέμορφο το ρολόι του φίλου Κώστα, ο οποίος έχει από τις πιο ολοκληρωμένες, ακομπλεξαριστες και αξιοζήλευτες (με την καλή πάντα έννοια) συλλογές...
Παράθεση από: WasteG8 στις Μάιος 18, 2020, 21:49:50 μμΌντως πανέμορφο το ρολόι του φίλου Κώστα, ο οποίος έχει από τις πιο ολοκληρωμένες, ακομπλεξαριστες και αξιοζήλευτες (με την καλή πάντα έννοια) συλλογές...Τι άλλα καλουδια έχει?(Οπότε μπορέσεις λες )
Κάποια στιγμή ίσως με την άδεια του...
......σας έχω πρήξει με την Maserati, όλο αυτήν βάζω, αλλα, σήμερα πέτυχα και τον φίλο μου τον Γιάννη. Φάτε μάτια Ψάρια. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάιος 18, 2020, 21:54:14 μμ......σας έχω πρήξει με την Maserati, όλο αυτήν βάζω, αλλα, σήμερα πέτυχα και τον φίλο μου τον Γιάννη. Φάτε μάτια Ψάρια. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Είναι καλοοοο?
Μπα, δεν νομίζω. Δεν βλέπω να το αγοράζει ο κόσμος.
Παράθεση από: ftir στις Μάιος 18, 2020, 17:02:39 μμΤο γεγονός ότι του έχεις βάλει χέρι με συναρπάζει φίλε Γρηγόρη (χωρίς καμμιά ειρωνία) !(χωρίς a/c Δ Ε Ν παίζεται..)Καλησπέρα Φώτη
Το γεγονός ότι του έχεις βάλει χέρι με συναρπάζει φίλε Γρηγόρη (χωρίς καμμιά ειρωνία) !(χωρίς a/c Δ Ε Ν παίζεται..)
....μου λέει, "το αφήνω ανοικτό, πάω περίπτερο". Τι να έκανα ? Εβγαζα φωτό, μέχρι να γυρίσει (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.