0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Karthan7 στις Μάιος 17, 2020, 20:08:11 μμΤο πρώτο του μπάνιο με φόντο τη γέφυρα Ρίου ΑντιρρίουCasioooooo(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το OnePlus 7 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημέρα Θανάση!Πάνω η κάτω από τ' αυλακι η φωτό;
Το πρώτο του μπάνιο με φόντο τη γέφυρα Ρίου ΑντιρρίουCasioooooo(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το OnePlus 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: The_Time_Styler στις Μάιος 18, 2020, 18:30:24 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πανέμορφο. Από οταν το είδα που το είχες ξαναποσταρει πριν κάνα 2 μήνες με το κίτρινο λουράκι σιλικονης το ερωτεύτηκα. Σίγουρα θα αποκτηθεί μέχρι τέλος του χρόνου. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)όλα μαυρα, με το πρώτο μου ρολοι ως ενηλικος κι ακομπλεξαριστος (λογω καραντινας).. τα παπουτσια ειναι ασχετα αλλα ειπα να τα μοιραστω μαζι σας μιας και τα λες παράξενα..Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
Παράθεση από: Evangelos στις Μάιος 18, 2020, 20:14:10 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)όλα μαυρα, με το πρώτο μου ρολοι ως ενηλικος κι ακομπλεξαριστος (λογω καραντινας).. τα παπουτσια ειναι ασχετα αλλα ειπα να τα μοιραστω μαζι σας μιας και τα λες παράξενα..Sent from my Redmi 7 using Tapatalk I want the look....!!!!!!
be careful what you 're wishing, it might just come true..
Και μια ακόμα της ρολογαρας..
Η μερα ξεκίνησε με το μισο κατεστραμενο G shock μου , και φτασαμε σε φοβερά ρολογια. Μπραβο σε όλους , αυτά είναι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.