trelovet και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα παιδιά που στεφάνωσα πριν από μία εβδομάδα με ρώτησαν τί δώρο θα ήθελα να μου κάνουν!Σκέφτηκα να τους ζητήσω ένα ΡΑΜ422, αλλά, μιας και δεν κυκλοφορεί σάλιο, φανταστείτε ποιό είναι το επόμενο πράγμα που θα ζητούσα...Σωστά φανταστήκατε:
Εγω σημερα αυτο-(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Φιλικά Θύμα
Uploaded with ImageShack.usΦιλικά Γιώργος
Παράθεση από: georges στις Ιούνιος 05, 2012, 22:31:38 μμUploaded with ImageShack.usΦιλικά Γιώργος...Χαρακτηρισες εμενα επικινδυνο.Και εσυ δεν πας πισω! Εξαιρετικη.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: georges στις Ιούνιος 05, 2012, 22:31:38 μμUploaded with ImageShack.usΦιλικά ΓιώργοςΚαταπληκτική φωτογραφία, ξεχωριστό ρολόι!!!
Καλοφορετο Γιωρικα ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ! Εγω σημερα αυτο-(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
ομορφάντρα μου το ρολόι είναι καταπληκτικό! και οι φωτογραφικές σου ικανότητες μέρα με τη μέρα εξελίσσονται...και μην πεις μα ..μου..δεν είμαι καλός φωτογράφος και τα @@ μου κουνιούνται...το χεις το θέμα Μπράβο ρε Γιώργο..
Ηλία και Γιώργο πολλά, πάρα πολλά (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Φωτογραφιάρες.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.