Chameleon, Argo982001, Dimitris Real, baller και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλως ήλθες Αλέξανδρε!
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 04, 2012, 13:23:26 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλως ήλθες Αλέξανδρε!bost is back (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) mate
Παράθεση από: bost στις Ιούνιος 04, 2012, 13:24:50 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 04, 2012, 13:23:26 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλως ήλθες Αλέξανδρε!bost is back (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) mate μη μου πεις ότι έφυγες από τον τερκενλη χωρίς να πάρεις τσουρέκι με γέμιση σοκολάτα...
Παράθεση από: time_ keeper στις Ιούνιος 04, 2012, 15:56:27 μμΠαράθεση από: bost στις Ιούνιος 04, 2012, 13:24:50 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 04, 2012, 13:23:26 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλως ήλθες Αλέξανδρε!bost is back (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) mate μη μου πεις ότι έφυγες από τον τερκενλη χωρίς να πάρεις τσουρέκι με γέμιση σοκολάτα...ένα με κάστανο , ένα με φράουλα και απο τον αγαπητό 3 kiss loren .βέβαια στο γραφείο σήμερα δεν έμειναν και πολλά
Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
μη μου πεις ότι έφυγες από τον τερκενλη χωρίς να πάρεις τσουρέκι με γέμιση σοκολάτα...
Τερκενλης power !!! Το αγαπημένο μου όλο βύσινο.Και μιας και μιλάμε για μασα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.