Ser, fruitbat και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: unbreakable στις Μάιος 10, 2020, 13:38:20 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλησπέρα Sent from my iPhone using TapatalkΆψογος!!!Σε λίγο θα είναι ετοιμα και τα φραγκόσυκα!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλησπέρα Sent from my iPhone using Tapatalk
Γεια σου Νικόλα Τα λατρεύω Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: unbreakable στις Μάιος 10, 2020, 13:45:06 μμΓεια σου Νικόλα Τα λατρεύω Sent from my iPhone using TapatalkΑν υπολογίζω σωστά ήμουν για περπάτημα εκεί πρίν καμία μιάμιση εβδομάδα...
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 10, 2020, 13:46:19 μμΠαράθεση από: unbreakable στις Μάιος 10, 2020, 13:45:06 μμΓεια σου Νικόλα Τα λατρεύω Sent from my iPhone using TapatalkΑν υπολογίζω σωστά ήμουν για περπάτημα εκεί πρίν καμία μιάμιση εβδομάδα...Αν έχω καταλάβει καλά Θα πάω εκεί το απόγευμα για περπάτημαSent from my iPhone using Tapatalk
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια!Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: unbreakable στις Μάιος 10, 2020, 13:38:20 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλησπέρα Sent from my iPhone using TapatalkΠολύ ωραίο το πανέρι!! Και ωραία φωτό!
Παράθεση από: blah στις Μάιος 10, 2020, 13:57:14 μμΠαράθεση από: unbreakable στις Μάιος 10, 2020, 13:38:20 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλησπέρα Sent from my iPhone using TapatalkΠολύ ωραίο το πανέρι!! Και ωραία φωτό!Σε ευχαριστω Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημέρα, μόλις ήρθα σπίτι και με περίμενε από Ισπανία...το κούρδησα και βγήκα έξω να πάρουμε όλοι αέρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και λίγο eco drive
Βινταζ χορογράφος, τα δύο eco και το seiko πολύ όμορφα.Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.