0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλό απόγευμα στην παρέα βλέπω ημέρα δουλειών στο σπίτι σχεδόν για όλους μας ξεχορταριασμα σήμερα για μένα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: grigoris gs στις Μάιος 09, 2020, 16:01:59 μμ.............ξεχορταριασμα σήμερα για μένα.Τα έκανα, αλλά θέλουν πάλι Βλέπω θάλασσα ? Εγώ, μ@λ@κ@ς επερεσίας σήμερα, Σ/Μ, μαγείρεμα, κατσαρόλες , ταψιά. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Α ρε Λινκολν. Θάλασσα τα έκανες. Μονο τους έγχρωμους σκλάβους απελευθέρωσες ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)________________________________________Πήρα και αγγούρια ( ...τα νέα οικονομικά μέτρα ) , και Camel, ( για να τα βάψω μαύρα ).
.............ξεχορταριασμα σήμερα για μένα.
Παράθεση από: Dimi στις Μάιος 09, 2020, 20:20:20 μμωραιος!!για λεγε για το πουκαμισο!!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Dimi στις Μάιος 09, 2020, 20:20:20 μμΩραίο ρολόι ωραίο σεταρισμα! Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)κατευθειαν για το wimbledonSent from my Redmi 7 using Tapatalk
Παράθεση από: omegasnik στις Μάιος 09, 2020, 18:11:16 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkcitizen-αρα
Παράθεση από: Dimi στις Μάιος 09, 2020, 20:20:20 μμΜπράβο συμπολίτη!Πολύ καλή φωτό!Δυνατό κομμάτι!
Η τσέπη της βερμούδας είναι . Βγήκα σήμερα με κοντομάνικο και βερμούδα. Με πιάσανε οι ζεστες
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.