P.I.T., Wolf- και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 07, 2020, 20:13:14 μμΠαράθεση από: xRallyArt στις Μάιος 07, 2020, 10:21:48 πμΚαλημέρα κύριοι.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Seiko RulesΘέλω αυτό και ένα tudor πειράζει? Καθόλου..
Παράθεση από: xRallyArt στις Μάιος 07, 2020, 10:21:48 πμΚαλημέρα κύριοι.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Seiko RulesΘέλω αυτό και ένα tudor πειράζει?
Καλημέρα κύριοι.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Seiko Rules
Οχι αδελφε μου, και θα τα βρεις σιγουρα και θα τα παρεις, το συγκεκριμένο Seiko στο ουρανο το εψαχνα και στη γη το βρηκα!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
Παράθεση από: Evangelos στις Μάιος 07, 2020, 21:02:58 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi 7 using TapatalkΤι πίνουμε?Φοβερή η ρολογαρα!!!
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 07, 2020, 21:05:36 μμΠαράθεση από: Evangelos στις Μάιος 07, 2020, 21:02:58 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi 7 using TapatalkΤι πίνουμε?Φοβερή η ρολογαρα!!!pear cider & IWC ingenieur, zesth mera shmeraSent from my Redmi 7 using Tapatalk
Καλησπέρα!!!Σήμερα πραγματοποιήθηκαν εργασίες Δε ξέρω αν το καταλάβατε ότι έλειπα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: grigoris gs στις Μάιος 07, 2020, 15:58:38 μμΚαλό απόγευμα στην παρέα!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓρηγόρη πολύ μαρεσουν τα ρολόγια σου
Καλό απόγευμα στην παρέα!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αφιερωμενη στοΝ Βάιο,το ρωσακι με το μπαμπά του
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρολογαρες και σημερα οεοοοοοο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) for the watch only. I prefer a pint instead.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.