marsta και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Guten Morgen Kamaraden
......rotation. Να μην ξεραίνεται το λουράκι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ίδρωσα αλλά τα κατάφερα!Το νέο μου απόκτημα με τράμπα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάιος 06, 2020, 12:50:43 μμΊδρωσα αλλά τα κατάφερα!Το νέο μου απόκτημα με τράμπα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια την ασυλία που διέπραξες, η απάντηση βρίσκεται πίσω σου. Βan - him.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τα κοριτσια μου
Παράθεση από: xRallyArt στις Μάιος 06, 2020, 16:02:33 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τα κοριτσια μουΠοιος την χαρη σουΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: xRallyArt στις Μάιος 06, 2020, 16:02:33 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τα κοριτσια μου(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)...το μέλλον
Και οι δυο τους τα φυλάνε σαν κόρη οφθαλμού
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: xRallyArt στις Μάιος 06, 2020, 18:22:20 μμΚαι οι δυο τους τα φυλάνε σαν κόρη οφθαλμούΔεν το είπα με την έννοια της αγάπης στο ρολόι ή προσοχής. Το λέω σαν τα παιδάκια μας, το αύριο της χώρας. Και ελπίζουμε , να μας διαλέξουν καλό γηροκομείο Να τα καμαρώνουμε πάντα .
χθες και σήμερα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.