0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και οχι μονο αυτο.Αλλα να σε υποχρεωνουν να φορας μασκα , χωρις να εχουν μεριμνησει για την "ομαλη" προμηθεια τηςΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 29, 2020, 11:31:23 πμSms τύπου 4.(Εγώ χρειαζομουν βοήθεια)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σούπερ.
Sms τύπου 4.(Εγώ χρειαζομουν βοήθεια)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπέρα σε όλους! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 29, 2020, 13:13:35 μμΠαράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 29, 2020, 12:05:00 μμΠολύ ωραίο!Από εφαρμογή πως είναι;Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑααα όλα και όλα να περιμένετε κύριε το Σάββατο την παρουσίαση
Παράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 29, 2020, 12:05:00 μμΠολύ ωραίο!Από εφαρμογή πως είναι;Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Roger that Sir!
Παράθεση από: igk στις Απρίλιος 29, 2020, 14:48:22 μμΚαλησπέρα σε όλους! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧωρίς λόγια...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εχω και εγώ βέσπα...Την έδωσα σε ένα φίλο όμως και μου τα έκανε τα πλαστικά μέσα σε 3 λεπτά... Να μην πω πώς!
Ευτυχώς δεν έχει πολλά πλαστικά η Βέσπα...Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 29, 2020, 14:53:51 μμΠαράθεση από: igk στις Απρίλιος 29, 2020, 14:48:22 μμΚαλησπέρα σε όλους! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧωρίς λόγια...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εχω και εγώ βέσπα...Την έδωσα σε ένα φίλο όμως και μου τα έκανε τα πλαστικά μέσα σε 3 λεπτά... Να μην πω πώς!Ευτυχώς δεν έχει πολλά πλαστικά η Βέσπα...Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάπου έχω φωτό αρχείου της κόκκινης PX200 ('79) του μπαμπά. Αν ποτέ γυρίσω Ελλάδα το πρώτο πράγμα που θα κάνω θα είναι να την αναπαλαιώσω.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.