0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Καλό απόγευμα στην παρέα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: watchman στις Απρίλιος 26, 2020, 17:48:33 μμΠαράθεση από: Dimi στις Απρίλιος 26, 2020, 10:46:22 πμΠαράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 26, 2020, 00:57:36 πμΠαράθεση από: watchman στις Απρίλιος 26, 2020, 00:55:23 πμ "αν δεν γυρίσει το γρανάζι ενδιαφέρον δεν υπάρχει"..(Τι είπα βραδιάτικα )[Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το τρέξιμο κάνει καλό...Από αύριο μπαίνω πάλι σιγά σιγά 5k και βλέπουμεSeikaraΝαι αλλά θέλουμε και τις αποδείξεις από το Garmin να ανεβάζει Σ στο τέλος. . Άντε καλή αρχή.Έχεις την εντύπωση ότι οι φωτό είναι παπάτζα;αν ναι μπορείς να το πείς εγώ δεν παρεξηγιέμαι γιατί είμαι καθαρός και ο κόσμος που με ξέρει το γνωρίζει.. ωστόσο ανά το παρελθόν εχω δει ανθρώπους να ποστάρουν μαϊμούδες ρολόγια και δεν το έκανα θέμα κρατώντας έστω ένα απλό τακτ.Είναι άσχημο να υπονομεύει κάποιος κάποιον για κάτι που δεν θέλει αποδείξεις..Σου παραπέμπω ένα από τα σακουλάκια με περσινά μετάλλια από αγώνες ultra.....Βέβαια ο χώρος του τρεξίματος είναι μικρός για όσους ασχολούνται με το ultra και εάν δεν σε πείθει η φωτό σου στέλνω φωτό ταυτότητας μήπως δεν πιστέψεις ότι και τα μετάλλια δεν είναι δικά μου και θέλουν το "Σ"(Στο τέλος κάθε αγώνα υπάρχει λίστα χρόνων αγωνιζομένων)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι ρε φίλε παρεξηγησες . Στον Νίκο αναφερόμουν, που είπε πως θα άρχιζε τρεξιμο, αστειευόμενος, όχι σε εσενα. Δεν είχα δει τις δικές σου φωτο καν. Συγγνώμη , μάλλον δεν χρησιμοποίησα σωστά την παράθεση.Ωραίος παντωςγια τους αγώνες που τρεχεις. Έχω και εγώ τρελα με το trail. Μπορει να τα πούμε σε κανένα βουνό κάποια στιγμή, αν και δεν κάνω πολλή προπόνηση πια δυστυχώς. Τρέχω και εγώ με Fenix5.
Παράθεση από: Dimi στις Απρίλιος 26, 2020, 10:46:22 πμΠαράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 26, 2020, 00:57:36 πμΠαράθεση από: watchman στις Απρίλιος 26, 2020, 00:55:23 πμ "αν δεν γυρίσει το γρανάζι ενδιαφέρον δεν υπάρχει"..(Τι είπα βραδιάτικα )[Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το τρέξιμο κάνει καλό...Από αύριο μπαίνω πάλι σιγά σιγά 5k και βλέπουμεSeikaraΝαι αλλά θέλουμε και τις αποδείξεις από το Garmin να ανεβάζει Σ στο τέλος. . Άντε καλή αρχή.Έχεις την εντύπωση ότι οι φωτό είναι παπάτζα;αν ναι μπορείς να το πείς εγώ δεν παρεξηγιέμαι γιατί είμαι καθαρός και ο κόσμος που με ξέρει το γνωρίζει.. ωστόσο ανά το παρελθόν εχω δει ανθρώπους να ποστάρουν μαϊμούδες ρολόγια και δεν το έκανα θέμα κρατώντας έστω ένα απλό τακτ.Είναι άσχημο να υπονομεύει κάποιος κάποιον για κάτι που δεν θέλει αποδείξεις..Σου παραπέμπω ένα από τα σακουλάκια με περσινά μετάλλια από αγώνες ultra.....Βέβαια ο χώρος του τρεξίματος είναι μικρός για όσους ασχολούνται με το ultra και εάν δεν σε πείθει η φωτό σου στέλνω φωτό ταυτότητας μήπως δεν πιστέψεις ότι και τα μετάλλια δεν είναι δικά μου και θέλουν το "Σ"(Στο τέλος κάθε αγώνα υπάρχει λίστα χρόνων αγωνιζομένων)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 26, 2020, 00:57:36 πμΠαράθεση από: watchman στις Απρίλιος 26, 2020, 00:55:23 πμ "αν δεν γυρίσει το γρανάζι ενδιαφέρον δεν υπάρχει"..(Τι είπα βραδιάτικα )[Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το τρέξιμο κάνει καλό...Από αύριο μπαίνω πάλι σιγά σιγά 5k και βλέπουμεSeikaraΝαι αλλά θέλουμε και τις αποδείξεις από το Garmin να ανεβάζει Σ στο τέλος. . Άντε καλή αρχή.
Παράθεση από: watchman στις Απρίλιος 26, 2020, 00:55:23 πμ "αν δεν γυρίσει το γρανάζι ενδιαφέρον δεν υπάρχει"..(Τι είπα βραδιάτικα )[Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το τρέξιμο κάνει καλό...Από αύριο μπαίνω πάλι σιγά σιγά 5k και βλέπουμεSeikara
"αν δεν γυρίσει το γρανάζι ενδιαφέρον δεν υπάρχει"..(Τι είπα βραδιάτικα )[Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα μπορούσε να ανέβει θέμα ρολόγια κ αθλητισμός! Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: grigoris gs στις Απρίλιος 26, 2020, 17:25:54 μμΚαλό απόγευμα στην παρέα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈλα γρηγόρη...Όταν το βλέπω το ρολόι σου σκέφτομαι ότι θέλω αυτόhttps://www.skroutz.gr/s/14621570/Longines-HydroConquest-L3-742-4-56-6.html
Βλέπω και ενδιαφέρον αγώνες ουρσα,ρογκα,ορειβατικό....Είσαι μερακλής ωραίος!Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ημερομηνία πάντα λάθος αφού δεν έχει quick set
Στοχος 1(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: watchman στις Απρίλιος 26, 2020, 19:12:12 μμΒλέπω και ενδιαφέρον αγώνες ουρσα,ρογκα,ορειβατικό....Είσαι μερακλής ωραίος!Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠοτέ δεν κατάλαβα γιατί τρέχουν τα βουνα ! Αφού, υπάρχουν τα τελεφερίκ
Παράθεση από: Giorgos_I στις Απρίλιος 26, 2020, 19:33:23 μμΠαράθεση από: watchman στις Απρίλιος 26, 2020, 19:12:12 μμΒλέπω και ενδιαφέρον αγώνες ουρσα,ρογκα,ορειβατικό....Είσαι μερακλής ωραίος!Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠοτέ δεν κατάλαβα γιατί τρέχουν τα βουνα ! Αφού, υπάρχουν τα τελεφερίκ Χαχαχαχα Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλά τελεφερίκ Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στοχος 1(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Όχι 1ος Στόχος Γιώργο, ο τελευταίος πρέπει νάναι, πας ανάποδα.
Και γω το σκέφτομαι Νίκο αλλά σε μπλε αλλά θεωρώ ότι αν αποκτήσω και 3ο Longines στη συλλογή μου αντί για κάποιο άλλο ρολόι άλλης εταιρίας θα είναι πλέον υπερβολη. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: grigoris gs στις Απρίλιος 26, 2020, 19:32:29 μμΚαι γω το σκέφτομαι Νίκο αλλά σε μπλε αλλά θεωρώ ότι αν αποκτήσω και 3ο Longines στη συλλογή μου αντί για κάποιο άλλο ρολόι άλλης εταιρίας θα είναι πλέον υπερβολη. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν έχεις άδικο...Άλλη εταιρεία !
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.