rpdrummer και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Alexandros00 στις Απρίλιος 11, 2020, 16:58:22 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkGood evening James!Όπα σορυ Αλέξανδρε σε μπέρδεψα με έναν πράκτορα! Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 11, 2020, 17:03:46 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Απρίλιος 11, 2020, 16:58:22 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkGood evening James!Όπα σορυ Αλέξανδρε σε μπέρδεψα με έναν πράκτορα! Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠράκτωρ 000 Θου Βου Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Απρίλιος 11, 2020, 17:06:49 μμΠαράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 11, 2020, 17:03:46 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Απρίλιος 11, 2020, 16:58:22 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkGood evening James!Όπα σορυ Αλέξανδρε σε μπέρδεψα με έναν πράκτορα! Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠράκτωρ 000 Θου Βου Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘηρίο
Παιχνίδι με καθρέπτες(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το OnePlus 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να κάψουμε μια θερμίδα....σήμερα το βράδυ έχει "γουρούνιασμα"...Είμαι για παραγγελία αλλά έχω ένα δίλημμα: pizza ή πιτόγυρα(σκεπαστή);;Ε ρε προβλήματα..Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άντε να λήξει η καραντίνα γιατί βλέπω στο τέλος ούτε τα ΝΑΤΟ να μη μας κουμπώνουν!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σήμερα ζωντάνεψα 5 quartzακια οπότε έβαλα και το Casio!Φιλικά,Νίκος.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Σήμερα ζωντάνεψα 5 quartzακια οπότε έβαλα και το Casio!Φιλικά,Νίκος.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.