0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jiorg στις Απρίλιος 06, 2020, 10:34:55 πμΚαλη εβδομαδαΤι στολίδια έχουν περάσει απ' το χέρι σου βρε μπαγάσικο;Αυτό θα μείνει;
Καλη εβδομαδα
Καλή εβδομάδα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα και καλή βδομάδα να εχουμε!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλή εβδομάδα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα σε όλους μας. Καλή εβδομάδα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)έρωτας αυτό το longinesΣτάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 06, 2020, 13:06:31 μμΚαλημέρα σε όλους μας. Καλή εβδομάδα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)καλησπερα Νικόλα με τη βιτζατζιάΠαράθεση από: astra στις Απρίλιος 06, 2020, 10:33:07 πμΚαλημέρα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)έρωτας αυτό το longinesΣτάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkSent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: unbreakable στις Απρίλιος 06, 2020, 13:23:26 μμΝομίζω υπερβάλλεις λίγο με τις μάσκες για τον κορωνοϊό! Μου αρέσει πάρα πολύ το συγκεκριμένο victorinox!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.