0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 01, 2020, 15:23:28 μμΠαράθεση από: ftir στις Απρίλιος 01, 2020, 15:17:08 μμGrab and Go ρολογαρα.Ναι ο Άλκης τώρα είναι σε αποθεραπεία Ευχαριστώ ρε'σείς!Αυτό το ζιλο είναι λουκούμι πραγματικά..όσες φορές το βλέπω μ'αρεσει παρά πολύ.Μπήκα στην σελίδα της ζιλο και έχει πραγματικά πολύ ωραία ρολόγια.Αυτό που με ξενέρωσε ήταν ότι αυτά που μου άρεσαν ήταν sold out...not available bla bla bla..Δεν ξέρω τι αναμονή θέλει...Σίγουρο ότι θα τους στείλω μνμ για ένα φανταστικό ρολόϊ τους να δω ποτέ και ανΣτάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: ftir στις Απρίλιος 01, 2020, 15:17:08 μμGrab and Go ρολογαρα.Ναι ο Άλκης τώρα είναι σε αποθεραπεία
Θα κάνεις καιρό να δεις θάλασσα, αλλά εγώ θα σε βγάζω βόλτα μέσα στο σπίτι.Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: boutsk στις Απρίλιος 01, 2020, 23:40:29 μμΘα κάνεις καιρό να δεις θάλασσα, αλλά εγώ θα σε βγάζω βόλτα μέσα στο σπίτι.Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑντέχει Ωραίο το μπλέ
Παράθεση από: boutsk στις Απρίλιος 01, 2020, 23:40:29 μμΘα κάνεις καιρό να δεις θάλασσα, αλλά εγώ θα σε βγάζω βόλτα μέσα στο σπίτι.Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας TapatalkBlumo το λέω σωστά;
Blumo το λέω σωστά;
Ωραίος Νίκο! Το μπλουσουμο μου αρέσει! Βγάζει ένα βάρος.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.