0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Dimi στις Μάρτιος 28, 2020, 16:02:38 μμΠολύ βροχή και σήμερα. Το ξέρεις ότι είναι ρολογαρα έτσι?
Πολύ βροχή και σήμερα.
Πολύ ωραίο Seiko 5.Όσον αφορά τη χελώνα, αναμένω το αποτέλεσμα με το τζουμπίλι. Εγώ όλο λέω να πάρω το γνήσιο μαύρο strap του 777, αλλά ξέρω ότι θα βαριέμαι να το βάλω, οπότε το αφήνω ως έχει με το μπρασελέ.
Παράθεση από: watchman στις Μάρτιος 28, 2020, 15:59:17 μμΠαράθεση από: jim teo στις Μάρτιος 28, 2020, 15:55:01 μμΠαράθεση από: ftir στις Μάρτιος 28, 2020, 15:45:16 μμΧελώνα = πάντα άξιος!!Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 28, 2020, 15:48:17 μμΚαι ωραίο λουράκι Ευχαριστώ παίδες.Είμαι εν αναμονή του jubilee από strapcode.Αυτό το λουράκι το έχω για τη μαύρη χελώνα αλλά το δανειστηκα αυτές τις μέρες.Στάλθηκε από το Redmi Note 7Άντε με το καλό απλά δεν ξέρω πότε το παρήγγειλες αλλά εμένα το hexagon για το mm που είχα παραγγείλει μου ήρθε μετά από 2μήνες!Βέβαια άξιζε την αναμονή.. strapcode=εγγύηση !! vfmΣτάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Jim με το καλό να έρθει...Ε αλκη το mm
Παράθεση από: jim teo στις Μάρτιος 28, 2020, 15:55:01 μμΠαράθεση από: ftir στις Μάρτιος 28, 2020, 15:45:16 μμΧελώνα = πάντα άξιος!!Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 28, 2020, 15:48:17 μμΚαι ωραίο λουράκι Ευχαριστώ παίδες.Είμαι εν αναμονή του jubilee από strapcode.Αυτό το λουράκι το έχω για τη μαύρη χελώνα αλλά το δανειστηκα αυτές τις μέρες.Στάλθηκε από το Redmi Note 7Άντε με το καλό απλά δεν ξέρω πότε το παρήγγειλες αλλά εμένα το hexagon για το mm που είχα παραγγείλει μου ήρθε μετά από 2μήνες!Βέβαια άξιζε την αναμονή.. strapcode=εγγύηση !! vfmΣτάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: ftir στις Μάρτιος 28, 2020, 15:45:16 μμΧελώνα = πάντα άξιος!!Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 28, 2020, 15:48:17 μμΚαι ωραίο λουράκι Ευχαριστώ παίδες.Είμαι εν αναμονή του jubilee από strapcode.Αυτό το λουράκι το έχω για τη μαύρη χελώνα αλλά το δανειστηκα αυτές τις μέρες.Στάλθηκε από το Redmi Note 7
Χελώνα = πάντα άξιος!!
Και ωραίο λουράκι
[Νίκο δεν ξέρω αν θα το δώσω.. αμφιταλαντεύεται στο μυαλό μου Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπαλκονατος......είχε έξοδο σήμερα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 7
Παράθεση από: watchman στις Μάρτιος 28, 2020, 16:16:47 μμ[Νίκο δεν ξέρω αν θα το δώσω.. αμφιταλαντεύεται στο μυαλό μου Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧαχαχαχα.Ε βγαλτο από την καραντίνα να το δούμε
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 28, 2020, 16:17:45 μμΠαράθεση από: watchman στις Μάρτιος 28, 2020, 16:16:47 μμ[Νίκο δεν ξέρω αν θα το δώσω.. αμφιταλαντεύεται στο μυαλό μου Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧαχαχαχα.Ε βγαλτο από την καραντίνα να το δούμε Φοβάμαι μην κολλήσει covid19 Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)το ρολοι της καραντιναςSent from my Redmi 7 using Tapatalk
Παράθεση από: Evangelos στις Μάρτιος 28, 2020, 18:22:29 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)το ρολοι της καραντιναςSent from my Redmi 7 using Tapatalkπολυ ωραια η ρολογαρα σου!homeworking;
λιγο δουλεια, ακουω και καμια μουσικαρα να περασουν 1-2 μηνες.. ε, χαζευω και την ρολογαρα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.